Nyheter

Röstarkiv

Produkter & Tjänster

Studio & Teknik

Kontakt & Information

Om BLF
Produkter & Tjänster

Vi erbjuder nya kunder 10 timmar ljudböcker för 10 000 kr (exkl. moms). Priset gäller första beställningen och med en uppläsare som ni väljer ur vårt röstarkiv. Priset inkluderar redigering och korrektur samt digital master som audio-CD och/eller mp3. Valfritt antal titlar. Vi provläser utdrag ur 3 titlar utan kostnad.


Barnböcker, romaner och poesi, fackböcker, akademiska avhandlingar eller naturvetenskap. Audio-CD eller mp3, nedladdning eller direktuppspelning (progressiv streaming audio). Vi erbjuder ljudboksproduktion med högsta tänkbara kvalitet, gedigen erfarenhet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.
     Vi kan tekniken och produktionen, men vi kan också böcker och har lång erfarenhet av ljudboksmediet - den tryckta texten och den talande boken.

Testa boken?
Vi erbjuder oss att provläsa utdrag ur era böcker om ni är osäkra på vilka av era titlar som lämpar sig bäst som ljudböcker och vi hjälper er att matcha rätt inläsare till boken. Ni skickar oss böckerna och vi återkommer inom några dagar med en ljudfil på CD eller via e-post. På så sätt kan ni testa era böcker och samtidigt försäkra er om att slutresultatet uppfyller era krav innan ni gör en beställning.

Ljudböcker
Vi producerar ljudböcker som audio-CD eller som mp3 på cd och/eller för nedladdning. Vi är en komplett leverantör och kan sköta hela kedjan från inspelning av den tryckta boken till leverans av digitalt original på valfritt medium med valfri förpackning.
     Vi erbjuder redigering, inspelning, korrektur, ljudbearbetning och mastering. Vi har också goda kontakter med konstnärer och formgivare samt ombesörjer kontakter med branschledande företag för massreproduktion (press/tryck) av CD/DVD. Vi utför delar av produktionen eller hela kedjan.

DAISY
Vi producerar helst mp3-böcker i s.k. DAISY 2.02-format. Då blir varje kapitel en numrerad ljudfil (ett spår på en audio-CD)  i en mp3-spelare (iPod, mobiltelefon etc.). I en speciell spelare eller med ett speciellt uppspelningsprogram i dator kan man dessutom navigera i en DAISY-bok per fras, sida och kapitel/rubrik.

Andra ljudinspelningar
Våra studior är även mycket lämpliga för t.ex. speaker-, radio- och reklaminspelningar. Flexibel tillgång till studiotid och hög kvalitet, arbeta självständigt eller tillsammans med tekniker.

Samarbeta med BLF?
Vi samarbetar gärna med andra förlag och författare om produktion, utgivning och försäljning av ljudböcker och kan då erbjuda förmånliga priser.

Priser
Priser efter offert. Priset beror på en mängd faktorer: bokens karaktär och omfattning, hur den redigeras, vilken inläsare som ska användas, om den ska erbjudas för nedladdning eller om CD-skivor ska formges, reproduceras och förpackas etc. Vid beställning av större volymer ger vi rabatt på priset för produktionen. Vi ger också rabatt på produktionskostnaden vid ett samarbete om utgivning/försäljning.

  Boklyssnaren Förlag AB | info@boklyssnaren.se | 08-34 74 05 | Vanadisvägen 17, 113 46 Stockholm Startsida | Copyright 2007-2010